Fizetési tájékoztató

Milyen lehetöségeket adunk Önnek?

Adja fel ingyenesen a hirdetését!
Adja fel hirdetését ingyenesen az iranyar.hu online felületésre, az ország egyik legrégibb és legmegbízhatóbb lap megújult apróhirdetési oldalára, melynek elõdje a jól ismert Irányár újság! Tehát: az interneten való megjelenés ingyenes! Mikor az internetre feladja a hirdetését, néhány perc türelmét kérjük, hiszen az adminisztrátorok leellenõrzik a hirdetését: kérjük kerülje a trágár megnyilvánulást és a szexuális tartalmakat! Emellett a verses és a kreatív hirdetéseket folyamatosan díjazzuk! :)

Jelentesse meg az Irányár újságban a hirdetését, hogy többen lássák!

 
Hogyan tudom megjelentetni az apróhirdetésem újságban? 

Mikor feladja hirdetését elég, ha az ûrlap legalján kiválasztja, hogy a hétfõi megjelenésû Tisza Irányárba vagy a csütörtöki megjelenésû Bács Irányárban szeretné-e megjelentetni az apróját. A legördülõ számsor segítségével pedig a megjelenések számát választhatja ki: egyszer, kétszer, esetleg többször jelenjen meg az Irányár újságban. Kérjük, az újságban megjelentetni kívánt apróhirdetése NE HALADJA MEG A 25 SZÓT! Ha meghaladja, úgy a legfontosabb információkat, illetve 25 szóig tesszük közzé a lapunkban.
 
Az Irányár újságban való megjelenés feláras, de igen kedvezõ!
1 megjelenés az Irányár újságban: 400Ft/darab
 
Hogyan tudom kifizetni az apróhirdetésem újságban való megjelenését?
 
Sms fizetés:
Küldje el sms-ben a 06-90/643-644-es számra az 'iranyarujsagszót, majd szóköz és a hirdetés azonosítóját (ez a Profilom -> Hirdetéseim menüpontnál találja a hirdetés címe alatt) Például: iranyarujsag 0001. (Egy 400Ft-os sms csak egy darab hirdetés árát fedezi - tehát ha egy megjelenést kér a csütörtökibe, egyet pedig a hétfõibe, úgy két hirdetés árát kell kifizetnie)
Bankkártyás fizetés:
Bannkártyával, a Profilom => Hirdetéseim => Hirdetés fizetése menüpontban tudja rendezni, bankkártyás átutalással a hirdetésének megjelenését. 
 
Simple fizetési tájékoztatót itt olvashatja el
 
Figylem! A korábbi emeltdíjas telefonszámunk megszünt!
 
A hétfõi megjelenésû Tisza Irányár lapzártája minden péntek 11.00-kor, míg a Bács Irányárba hétfõ 12.00-ig, a Szolnok Megyei Naplóba pedig péntek 12.00-ig adhatja fel hirdetését (ehhez további információ: 56/420-575), hogy megjelenjen a következõ lapszámban!
 
 
Hol jelenik meg az Irányár újság?

A hagyományt a megújult Irányár nem töri meg: a hetente két alkalommal megjelenõ Irányár újságunkba is feladhatja hirdetését, hiszen a tradíció számunkra is fontos! A hétfõi, Tisza Irányárként ismert újságunk minden hétfõn, nyolc megyében jelenik meg: Bács, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Jász-Nagykun-Szolnok, Heves, Pest, illetve Tolna megyében olvassák és forgatják. A Bács Irányár nevû újságunk pedig Bács, Csongrád, Fejér, Nógrád és Pest megyében jelenik meg minden csütörtökön. Ismeri a Szolnok Megyei Naplót? Egész Jász-Nagykun-Szolnok megyét lefedõen minden hét szerdai megjelenéssel kerül be a postaládákba a legfrissebb céges, illetve apróhirdetéssel! Hirdessen itt is, hogy tuti elvigyék a termékét! Még több információt szeretne? Kattintson! Ha a Szolnok Megyei Naplóba is szeretné feladni hirdetését, kérjük, írjon az ugyfel@iranyar.hu címre, vagy keresse az 56/420-575-ös telefonszámot! MÉDIA-AJÁNLAT »

Ha újságba is feladja apróját,
akkor több tízezer emberhez jut el hirdetése!
 
 

Emelje ki a hirdetését a weboldalon, hogy többen lássák!

A kiemeléssel az Irányár online felületén folyamatosan a rovat elején, feltûnõ színnel jelenik meg a hirdetése, így biztos, hogy a lehetõ leggyorsabban kel majd el, de kedvezményt is kap!
 
SMS kiemelés:
7 napra: 800Ft
30 napra: 1600Ft
 
 FIGYELEM! 30 napos kiemelés esetén egy alkalommal megjelenik az újságban is a hirdetése!
 
HOGYAN EMELHETI KI HIRDETÉSÉT A WEBOLDALON?

KÜLDJE SMS-BEN AZ IRANYAR SZÓT, SZÓKÖZ ÉS A HIRDETÉSÉNEK AZONOSÍTÓJÁT.

Példa: (ha az Ön hirdetésének azonositója 1710)

iranyar  1710

Ennyire egyszerû csak! 

Nos, mit szól? Adja fel hirdetését INTERNETRE és ÚJSÁGBA IS!

Ha bármi kérdése, észrevétele, panasza van, tárcsázza az 56/420-575-ös telefonszámot munkanapokon 8.00-16.30-ig vagy írjon az ugyfel@iranyar.hu címre!