5… 10… 15… 20…

Ajándék hirdetés a nyomtatott újságunkban!

 

Minden ötödik hirdetést ingyen megjelentetünk az Irányár Plusz újságunkban! Nem kell mást tennie, mint elküldeni a hirdetése szövegét, az irányárat és telefonszámát az ugyfel@iranyar.hu címre, és ha Ön küldte be ötödikként hirdetését, akkor mi ingyenesen megjelentetjük az Irányár Plusz újságunkban!


Mi az az Irányár Plusz?
Az Irányár Plusz kéthetente szerdán, 40.000 példányszámban, Kecskeméten és környékén megjelenõ, ingyenesen terjesztett hirdetési újság. Az Irányár Plusszal ez év tavaszától találkozhat a megyeszékhely és vonzáskörzete közöségi helyein, rendezvényein, illetve az Ön postaládájában. Kecskemét legújabb lapjának indításával célul tûztünk ki egy olyan ingyenesen terjesztett kiadványt, amelyben a cégek és szolgáltatók legjobb ajánlatait tolmácsolhatjuk Önöknek, de természetesen a lakossági apróhirdetéseknek is helyt adunk.  

Az Irányár Plusz a Bács-Kiskun megyében, ezen belül fõként Kecskeméten jól ismert és kedvelt Irányár apróhirdetési újság testvére. Az Irányár Plusz másik kapcsolódása a Szolnok Megyei Napló, ami Jász-Nagykun-Szolnok megyében hetente, ugyanezen az elven jelenik meg és büszkén jelenthetjük ki, hogy igen népszerûvé vált az elmúlt évek folyamán.

 

Ha szeretné megtekinteni az Irányár Plusz korábbi lapszámait, akkor azt IDE KATTINTVA teheti meg!